2011. július 28., csütörtök

Vörös Sárkány - Anthony Hopkins,Ralph Fiennes ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lectert, a zseniális őrültet.
Most, évek múltán azonban, amikor egy sor különösen szörnyű gyilkosság tartja rettegésben a közvéleményt, Graham vonakodva bár, de hajlandó visszatérni önként vállalt száműzetéséből és segédkezni az ügyben. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Fogtündér néven elhíresült sorozatgyilkos elfogásához meg kell próbálnia a gyilkos agyával gondolkodni. Ehhez pedig ki kéne fürkésznie egy másik gyilkos elméjét, amely ugyanilyen briliáns - és ugyanilyen beteg.
Graham számára ez azt jelenti, hogy szembe kell néznie múltjával és ősi ellenségével, a jelenleg bebörtönzött Lecterrel!
A VÖRÖS SÁRKÁNY Thomas Harris 1981-es regényéből készült, mely a világhíres Lecter-trilógia (A vörös sárkány, A bárányok hallgatnak, Hannibal) első darabja. A regényt A bárányok hallgatnak forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Ted Tally adaptálta, Hannibal szerepében pedig ismét a zseniális Anthony Hopkins-t láthatjuk viszont!
EXTRÁK:
Audiókommentár - a rendező, Brett Ratner és Ted Tally, az író közreműködésével
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv - a zeneszerző kommentárjával
DVD-ROM



Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 05:58
. Vörös Sárkány - Anthony Hopkins,Ralph Fiennes ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 399 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése