2012. január 21., szombat

PER UNA csini kardigán M uk.10 - Jelenlegi ára: 390 Ft


 
 
 
 
Köszöntelek Aukciómon!
Per una. nyúlik az anyaga. 72 nyaktol
Nem fogsz csalódni..
Általam mosva de vasalva nincs,
NEM KELL MINDIG ÚJ RUHA. NálamVÁLTOZATOSAN tudsz öltözni kevés pénzből isTE ALAKÍTSD  ki Ruhatárad A SAJÁT egyéniségedhez! EXTRAVAGÁNS * ELEGÁNS * VAGÁNY * SPORTOS * ELEGÁNS *KLASSZIKUS * ROMANTIKUS * NŐIES * MOLETT * MÁRKÁS *  GYERMEK * NŐI * FÉRFI öltözékek... EZ A TE OLDALAD. NÉZZ KÖRÜL. és térj vissza minden nap az új feltöltésekért is!! KÉRLEK NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS a TESZVESZ (nagyobb választék) és VATERA oldalán.. NEM  FOGSZ CSALÓDNI!!!! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A 17. kerületi LAKCÍMEMEN 400 FT-os VÁSÁRLÁS FELETT.
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy  áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri, és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell, adjon az eladott termékre.
Kérlek olvasd el a SAJÁT OLDALAMAT, fontos információkat tartalmaz. Utalni axa bankszámlára lehet, utcáról befizetés nem fogadnak. Rózsaszín csekket kizárólag lakcímre, mert a bank levon 100-200Ft-ot. Köszönöm , hogy benéztél gyere vissza máskor is : )
A sablon készítője: Turorudi000
 
 
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 390 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 01:13
. PER UNA csini kardigán M uk.10 - Jelenlegi ára: 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése