2011. szeptember 27., kedd

Csí és Vit meg az emberek - Jelenlegi ára: 1 660 Ft


Csí és Vit meg az emberek
ifj. Fekete István könyve édesapja nagy sikerű, fecskékről szóló kisregényének, a Csínek folytatása. Miután Csí, Vit hajdani férje új párt talált magának, Vit is új életet kezd Ri, a sérült szárnyú, sokat tapasztalt fecske oldalán. A fecskepár felderíti az afrikai papiruszerdők csodás vidékét, és számos barátra tesz szert. Repülés közben Vit aggódva látja, hogy Ri szárnya nehezen gyógyul. A távoli Magyarországon tavaszodik, a fecskéknek hamarosan indulniuk kell haza. A nagy útnak azonban csak ép szárnnyal lehet nekivágni...
Részlet a könyvből: "A környékbeli nagyobb városokra vagy ünnepélyekre mindig piros kerékpárjával ment, melynek hírét aztán ezrek vitték el különböző kis afrikai falvakba. Mutambo nem csak piros kerékpárja, hatalmas termete és rendkívüli fizikai ereje miatt volt messze földön híres az őserdőben. Fekete bőrű társai azért is csodálták, mert a fehér vadászoktól jól megtanult angolul, s olyan nyelven tudott beszélni velük, melyet közülük senki nem értett. Az óriás azonban nem csak az említett dolgokban volt más, mint a többiek. A legnagyobb furcsaságnak azt tartották, hogy a helyi szokásoktól eltérően csak egy felesége volt, akit özvegy anyja segített a házimunkában. A bájos hölgynek bizonyára szüksége volt erre a segítségre, ugyanis tízéves házasságuk alatt nyolc gyermeket hozott a világra. "
SZERZŐ: Ifj. Fekete István
KIADÓ: Móra Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 144
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 660 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 00:10
. Csí és Vit meg az emberek - Jelenlegi ára: 1 660 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése