2011. szeptember 25., vasárnap

Eredeti Lady Gaga Heartbeats fülhallgató - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Vigyázat! A terméket hamisítják!
A Beats márka fej- és fülhallgatói egyre népszerűbbek az Egyesült Államokban és az egész világon, így várható volt, hogy előbb-utóbb ezeket is elkezdik hamisítani. A hamisítványok külsőre hasonlóak, szinte megegyezőek az igazival, viszont teljesítményben jóval gyengébbek. A legnépszerűbb videomegosztó portálon több felvétel is található, ami az eredeti és a hamisított fülhallgatókat hasonlítja össze. Ne dőlj be az aukciós oldalakon csábító alacsony áraknak, hiszen miért adna valaki az amerikai ártól is több, mint 50%-kal olcsóbban egy terméket? Vásárolj eredeti fülhallagtót és hallgasd a zenét úgy, ahogy előadóik megálmodták!
Eredeti Lady Gaga Heartbeats hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami kialakításának köszönhetően blokkolja a külső zajokat és intenzív, mély basszust biztosít. A fülhallagtót az énekesnő saját maga tervezte.
"; Az éjszaka kellős közepén bevallottam magamnak három dolgot: meghalnék, ha eltiltanának az írástól, a szerelemtől vagy a divattól. A Heartbeats ezt a hármasságomat testesíti meg, egy hozzá tartozó esküvel: a HANGZÁS számít igazán. Viseljétek a Heartbeats-et, szeressétek egymást és ünnepeljétek a zene életstílusát és művészetét! Szeretettel: Lady Gaga";
További információk a termékről a Monster és a Beats By Dr. Dre hivatalos weboldalán találhatók.
Bármilyen kérdésre és ajánlatra szívesen válaszolok!
Kérlek, tekintsd meg a többi termékemet is! Köszönöm!



Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 15:24
. Eredeti Lady Gaga Heartbeats fülhallgató - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése