2012. január 18., szerda

Kétirányú IDE = SATA & SATA= IDE átalakító adapte - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

IDE => SATA átalakító, SATA => IDE átalakító (DUAL)
vadonat új, nincs minár garival
segítségével SATA-s eszközeinket (HDD CD DVD BLURAY)  IDE/PATA portra köthetjük
vagy IDE/PATA-s eszközeinket (HDD CD DVD) SATA portra.
Működési leírás:
ha ide/patas eszközt (HDD CD DVD) sata portra szeretnél kötni akkor bedugod a képen látható panelt a vinyoba, tápot adsz panelnak és vinyonak is, valamint az ide/pata eszközt masterba jumpereled majd a mellékelt sata kábellel összekötöd az alaplapi sata portot a panel sata portjával... A panelen a tápcsatlakozó melletti sata portba kell dugni a sata kábelt.
ha SATA eszközt (HDD CD DVD BLURAY) alaplapi ide/pata portra szeretnél kötni akkor bedugod a képen látható panelt az alaplapi ide/pata portba, tápot adsz panelnak és vinyonak is, majd a mellékelt sata kábellel összekötöd a sata eszközt az átalakító panel sata portjával...
A panelen a tápcsatlakozótól számított második sata portba kell dugni a sata kábelt.
amennyiben olyan régi a szgép tápegysége hogy nincs rajta sata tápcsatlakozó akkor egy molex => sata tápátalakítóra is szükség lesz (+250Ft)
FIGYELEM! Az eszköz használatával egy ide portra csak egy eszközt tudunk rákötni, amit masterben fog felismerni a BIOS, a SLAVE port sajnos elveszik.
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út, DunaPlaza, M3-as bevezető, Keleti, Nyugati) Fót, Felsőgöd, Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor  postával előreutalással tudom küldeni +475Ft utánvéttel +1250ft (utánvéttel csak legalább
10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)


Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 11:03
. Kétirányú IDE = SATA & SATA= IDE átalakító adapte - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése