2011. június 25., szombat

Magay Tamás: Magyar-angol szótár - Jelenlegi ára: 5 520 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar - angol szótárA könyv listaára: 6900 Ft. Leírás:
Az angolul tanulók körében klasszikus kiadványnak számít az Akadémiai Kiadó - immár harmadik alkalommal megjelentetett - magyar-angol szótára, amely az angol nyelv hétköznapokban használatos szókincsét alapul véve közel harmincezer címszót, valamint az ezekhez kapcsolódó idiómákat és példamondatokat tartalmazza. A kötet alkotói a műfajban szokásos szerkezetet alkalmazták: a vastagon kiemelt címszót szófaji megjelölés és a jelentések követik - újdonságnak számít azonban, hogy ezek (hasonlóan az angol-magyar szótárhoz) gyakorisági sorrend szerinti felsorolásban követik egymást. A szótárt függelék zárja. ISBN: 978-963-05-8611-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 520 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 01:41
. Magay Tamás: Magyar-angol szótár - Jelenlegi ára: 5 520 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése