2011. június 23., csütörtök

Parker, Cynthia: Szingli nők - Jelenlegi ára: 505 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szingli nőkA könyv listaára: 630 Ft. Leírás:
Cynthia Parker újabb műve négy barátnőről szól, akiknek közös vonása, hogy iskolás korukban osztálytársaik kiközösítették őket. A négy különc közül Pamela házas, de azért megőrizte függetlenségét, míg Gina és Joyce még mindig az igazira várnak. A négy harminchoz közel járó, csinos, csak hát kissé túl okos nő közül egyedül Amanda tűnik elégedettnek, aki egy jól menő kiadóvállalatot vezet. Hogy mégis valami hiányzik, arra a tizenöt éves osztálytalálkozója előtt jön rá, amikor rémülten partnert keres, hogy legalább egy napra egy szuperpasi oldalán jelenhessen meg. Kapóra jön, hogy titkára, Brad Connor épp átesett egy szemműtéten, ezért mostanában, hogy nem kellett hordania azt a borzalmas pápaszemet, lélegzetelállítóan nézett ki. És ekkor még csak meg sem fordul a fejében, hogy a kiszemelt áldozat valójában egy igazi szenvedélyes vadász, aki már régóta figyeli áldozatát. Nem csoda, ha a provokatív bemutatónak szánt fergeteges csók után az éjszaka még szenvedélyesebb szeretkezéssel zárul. A könnyebb fajsúlyú szerelmes regények kedvelőinek ajánlható. ISBN: 978-963-290-033-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 505 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 11:07
. Parker, Cynthia: Szingli nők - Jelenlegi ára: 505 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése