2011. június 24., péntek

Vágó Zoltán: Kalandok Kapitány bácsival - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kalandok Kapitány bácsivalA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Az író előszava szerint mesekönyve úgy született, hogy kisfia, Zolika Duna-parti sétáik során folyton az előttük elhaladó hajókról, meg a kapitányról kérdezősködött. Este, lefekvés előtt szinte maguktól léptek elő a kapitányól szóló fantasztikusabbnál fantasztikusabb történetek. Hát Zolika, a jelen mesekönyv hőse, egy szép napon azután egy feje fölött lebegő kislánnyal találkozik a vízparton. Hamarosan feltűnik egy igazi szakállat viselő kisfiú is, Kapitány Bácsi, aki mindjárt elmeséli, hogy egy igazi kapitány akkor is szakállat visel, ha épp gyerek. Nosza, elindulnak csodálatos meseutazásukra, melynek során autózabáló pókkal, tükörtündérrel, csokievő sárkánnyal és hasonló csudalényekkel találkoznak, eljutnak Kukutyinba, és egy különleges űrutazást is tesznek. A kisiskolás korosztálynak ajánlható a szerző, valamint gyermekei vicces rajzaival illusztrált, jó stílusú, sajátos humorú mesekönyv, melynek végén a kis főhős, Zolika színes fényképről mosolyog ránk. ISBN: 978-615-5110-03-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 17:38
. Vágó Zoltán: Kalandok Kapitány bácsival - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése