2011. június 2., csütörtök

Sony Ericsson Xperia X10 Telenor - Jelenlegi ára: 48 000 Ft


Sony Ericsson Xperia X10 Dobozában, szép állapotban. Amit tudni kell: A telefon fél éves, még fél év Telenor gari van rá. Én egy GSM boltban vettem 4 hónapja, ahol szintén adtak garanciát, továbbá vállalják, ha letiltásra kerül a telefon, visszafizetik a vételárat. (De nem lesz ilyen)
A telefon jó állapotban van, némi kopás és 1-2 karc akad rajta, de nem vészes egyáltalán, ránézésre teljesen újszerű, ütés, horzsolás, stb nincs a készüléken. A kijelzőn fólia van. Akksi 1-2 napot bír (ennyi a normál üzemidő ezeknél a telefonoknál), Kamera, Wi-Fi, GPS tökéletes. Megbízható, sosem fagy, minden funkció hibátlan, hivatalos 2. 1-es Android van rajta, de hamarosan jön a 2. 3. 3-as frissítés (1-2 hónap).
Tartozékok:
- Doboz
- Telefon
- Adatkábel / töltő
- 2 GB memókártya
- Gyári sztereo headset
- Papírok
- Garanciajegy
Megkérnék mindenkit, csak komoly érdeklődők licitáljanak, csere pedig nem érdekel semmire. Átvétel csak Budapesten személyes találka keretei közt, ahol a vevő megbizonyosodhat arról, hogy az említett pár karcon kívül a telefonnak semmi baja: nem kopott, nem horzsolt, nem sérült, minden funkciója hibátlan.   Igény szerint tudok feltenni HD minőségű képeket is!


Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 18:40
. Sony Ericsson Xperia X10 Telenor - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése