2011. december 25., vasárnap

Collins, Suzanne: Az éhezők viadala - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az éhezők viadalaA könyv listaára: 2680 Ft. Leírás:
A közelebbről meg nem határozott jövőben játszódó történet helyszíne Panem, az összeomlott Egyesült Államok helyén kialakult ország. Központjában található a ragyogó és gazdag Kapitólium, amit tizenkét szegényebb körzet vesz körbe. Kapitólium vezetői minden évben arra kényszerítik a körzeteket, hogy tagjaik közül kisorsoljanak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti lányt és fiút, akiknek a televízióban élőben közvetített, az Éhezők Viadalának nevezett küzdelemben kell részt venniük. Az elbeszélés főhősei a tizenhat éves Katniss Everdeen, aki a kisorsolt húga helyett vállalja a részvételt a viadalon, valamint Peeta Mellark, Katniss iskolatársa, aki titokban szerelmes a lányba. Ők ketten képviselik a Tizenkettedik Körzetet a szó szerint életre-halálra zajló küzdelemben... A kalandokban és érzelmekben gazdag posztapokaliptikus fantasztikus regénytrilógia első - az Egyesült Államokban nagy sikert aratott - kötetének fő célközönsége a tinédzser korosztály. ISBN: 978-963-9868-64-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 23:45
. Collins, Suzanne: Az éhezők viadala - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése