2011. december 30., péntek

OAZIS,fekete gyapjú női kiskabát UK14,EU40, ÚJ - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

OAZIS, fekete, gyapjú, tavaszi  női kiskabát.   EU40, UK 14,    méretű . Csinos , modern stylusú darab , jó minőségű anyag . Tavasszal igazán csinos lehetsz benne. Nem hétköznapi darab. Nézd meg! Karcsúsított fazonú, modern tervezői elemek, elől ferdén futó gombsor , ujjakon dekor gombsor ( 5db )
hátul az aljánál érdekes megoldással hangsúlyozza a női alakot, a főbb varrások mentén kézi jellegű apró öltések dekorálnak. Nagyon igényes kis felső ez !
Anyaga : gyapjú
színe : fekete
Méretei centiben:   
váll: 39cm
hónaljnál : 48cm(2x
mellnél : 46cm
deréknál: 43cm (2x
hossza : 55cm
ujja : 61cm
Postázás : 900 ft ajánlott levélként , vagy standard csomag 1000ft.
Nézz szét a galériában , nagyon klassz dolgokat találhatsz nagyon olcsón !!!   Megköszönöm  figyelmedet !
Kérem olvasd el figyelmesen !
Megkérem a kedves  aukció nyertest , legkésőbb egy héten belül jelentkezzen egy üzenettel , melyben közli az utalás megtörténtét és a postázási címet , ahová kéri az áru szállítását!!!
Ennek elmulasztása esetén úgy tekintem , elállt a vásárlási szándékától és visszahelyezem az árut és legnagyobb sajnálatomra csak negatívan tudom értékelni az adás-vételt !
Különböző okok miatt előfordulhat , hogy a licitre feltett aukció zárását előre hozom , de ebben az esetben is minden licitáló értesítést kap a módosításról,   zárás előre hozataláról és még 24 óra rendelkezésre áll a további licitek megtételére !
Amennyiben az árverés tárgya fix értékesítési árban van árúba bocsájtva , úgy az aukció zárásának időpontja csak annyiban érdekes , hogy le ne maradj róla ! Más tekintetben az aukció abban a pillanatban zárul le , amikor  a vevő a terméket megvásárolja , függetlenül  a  aukció-zárás jelzett időpontjától. Tehát nem kell kivárnod a végét !
Ha kérdése van az áruval kapcsolatban , még licitálás előtt kérdezzen körültekintően , mert téves elképzeléseket nem tudok figyelembe venni ! Részemről megpróbálok minden lényegi adatot közölni a termékkel kapcsolatban , de előfordulhat , hogy ön mégsem kap minden kérdésére az adatlapon azonnali választ , ezért ajánlott azt feltennie még licitálást megelőzően.   Minden kérdésre a lehető legrövidebb idő alatt válaszolok.
Postázni csak ajánlott /elsőbbségi/ levélként (ill. 2kg-on felül csomagban ) tudok előre utalást követően a problémák elkerülése érdekében ! A pontos díj a súly , a választott mód/ ajánlott ill. ajánlott-elsőbbségi levél / és a  csomagolás függvénye . A postai díjszabáshoz igazodom ( lásd. szállítási feltételek), megkérem a kedves licitálókat , vásárlókat ne akarják az aukció-zárást követően ők meghatározni a szállítási költséget , ezt előtte kérdezzék meg , mert a meghatározott postaköltségen alul nem fogok postázni.      Érdemes  több terméket kedvezményesen egyszerre szállíttatni.



Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 17:06
. OAZIS,fekete gyapjú női kiskabát UK14,EU40, ÚJ - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése