2011. december 25., vasárnap

Csath: Versenyképesség-menedzsment - Jelenlegi ára: 3 655 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Versenyképesség-menedzsmentA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
A versenyképesség korunk divatos terminológiája, amellyel nap mint nap találkozhatunk politikában, olvashatunk és hallhatunk róla a médiában. A most megjelenő szakkönyvben a terület neves szakértője értelmezi a versenyképességet és vizsgálja a versenyképessé válás lehetséges módjait, bemutatja a nemzeti és vállalati szintű versenyképesség kapcsolatrendszerét, továbbá javaslatot tesz a hazai versenyképesség javításának lehetséges módszereire. A kötetben elsőként a versenyképességet értelmezi a szerző, rámutatva a nemzetgazdaság és a cégek versenyképessége közötti kapcsolatokra és különbségekre. Ezt követően a versenyképesség menedzseléséről és a versenyképesség építéséről olvashatunk, valamint megismerhetjük a versenyképesség-növelés lehetséges útjait. A következő részben a versenyképesség, az innováció, a kultúrák és értékek kapcsolatrendszerének változása, majd a nyitott innováció részletes elemzése következik, majd az innováció menedzseléséről és a nemzeti kultúrák innovációra gyakorolt hatásáról olvashatunk. A kötet a versenyképesség-növelés további, nálunk kevésbé ismert módjainak ismertetésével zárul. A több évtizedes kutatások és tapasztalatok eredményére alapozott munka használható tankönyvként és a versenyképesség-növelés elméletét és gyakorlatát ismertető szakkönyvként is, diákok, tanárok, vállalati és önkormányzati vezetőknek, szaktanácsadó cégek munkatársainak egyaránt ajánlható. ISBN: 978-963-19-6845-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 655 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 16:32
. Csath: Versenyképesség-menedzsment - Jelenlegi ára: 3 655 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése